Tájékoztató várható áremelésről

Tisztelt Leendő Tanulóink és Partnereink!

Az utóbbi időkben tapasztalt infláció, folyamatos költség és árnövekedés sajnálatos módon cégünkre is nagy terheket ró. Költségeink egy részét kénytelenek vagyunk tanfolyamaink díjában is megjeleníteni. Mint mindenki, mi is szeretnénk a jól kiszámítható körülményeket és évenként egyszeri ármeghatározást. Sajnos most más időket élünk…

2022. július 15.-t követően indítandó tanfolyamaink díjainál átlagosan 10-15% áremelést hajtunk végre!

  • Az áremelés előtt leadott jelentkezéseket jelenleg érvényes tanfolyami árainkkal kínáljuk.
  • Kihelyezett, egyéni igényekhez igazított ill. céges megrendelések esetén az eddigiekhez hasonlóan egyedi árajánlatot készítünk. Szeretnénk azonban felhívni figyelmüket arra, hogy nagyobb létszám esetén kedvezményesebb árakat tudunk kalkulálni Önöknek.
  • Az eddigiekhez hasonlóan egyéni résztvevőinknek részletfizetési lehetőséget biztosítunk az alábbiak szerint:
    • maximum 3 részlet,
    • a tanfolyam befejezéséig befizetett teljes tanfolyami díj.
1655358013.jpg

Honlap és e-mail cím változás

Tisztelt Tanulóink és Partnereink!
 

Honlapcímünk megváltozott!

új címünk: https://hidrakepzes.hu

Új e-mail címeink:

1653025398.jpg

RÓLUNK

A HIDRA Felnőttképző Központ működésében kiemelt és kizárólagos fontossággal bír a munkaerő-piaci igényeket kielégítő, jogszabályi kereteknek megfelelő, színvonalas felnőttképzés szolgáltatása. Célunk, hogy kínálatunkkal az Ön segítségére legyünk karriertervezésében, a legmegfelelőbb szakma kiválasztásában, így támogassuk egyéni jelentkezőként vagy akár vállalati, intézményi partnerként.

1637321854.jpg

BLOG

Anyagvizsgálatokra alkalmas mobil vizsgálókocsi kifejlesztése

Az elvégzett kutatási-fejlesztési pályázat során egy olyan anyagvizsgálatokra és anyagvizsgálati oktatásra alkalmas mobil vizsgálókocsit alkottunk meg, ami tökéletesen alkalmas fém, műanyag és kompozit alapanyagú termékek roncsolásmentes vizsgálati feladatainak elvégzésére, megfelel a fejlett anyagtechnológiák megújítási igényeinek.

1617699125.jpg

BESZÉLJENEK A SZÁMOK

52
Tanár
3800
Diák
95
Képzés