TISZTELT ÉRDEKLŐDŐK!

Honlapunk tárhelyszolgáltatójánál szervermeghibásodás történt. Honlapunk jelenleg egy korábbi biztonsági mentésből került visszaállításra, így az itt fellelhető tartalmak egy része elavult és hiányos lehet. Képzéseink egy részének tájékoztatója sem elérhető jelenleg. Kollégáink dolgoznak a tartalom visszaállításán, addig szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

1665312427.jpg

RÓLUNK

A HIDRA Felnőttképző Központ működésében kiemelt és kizárólagos fontossággal bír a munkaerő-piaci igényeket kielégítő, jogszabályi kereteknek megfelelő, színvonalas felnőttképzés szolgáltatása. Célunk, hogy kínálatunkkal az Ön segítségére legyünk karriertervezésében, a legmegfelelőbb szakma kiválasztásában, így támogassuk egyéni jelentkezőként vagy akár vállalati, intézményi partnerként.

1637321854.jpg

BLOG

Anyagvizsgálatokra alkalmas mobil vizsgálókocsi kifejlesztése

Az elvégzett kutatási-fejlesztési pályázat során egy olyan anyagvizsgálatokra és anyagvizsgálati oktatásra alkalmas mobil vizsgálókocsit alkottunk meg, ami tökéletesen alkalmas fém, műanyag és kompozit alapanyagú termékek roncsolásmentes vizsgálati feladatainak elvégzésére, megfelel a fejlett anyagtechnológiák megújítási igényeinek.

1617699125.jpg

BESZÉLJENEK A SZÁMOK

52
Tanár
3800
Diák
95
Képzés