Munkavédelmi képviselő (továbbképzés) TÁVOKTATÁS

Munkavédelmi képviselő (továbbképzés) TÁVOKTATÁS

Munkavédelmi képviselő (továbbképzés) TÁVOKTATÁS
Szakmai továbbképzés

Munkavédelmi képviselő olyan, a munkavállalók által választott személy, aki a munkáltatóval való együttműködés során képviseli az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzéssel összefüggő munkavállalói jogokat és érdekeket.

Munkavédelmi képviselőt kell választani annál a szervezetnél ahol a Munka Törvénykönyve hatály alá tartozó munkavállalók létszáma legalább 20 fő.

A munkavédelmi törvény 75.§ (1) bekezdés c) pontja alapján "egy választási ciklusban, a képviselő megválasztását követően egy éven belül legalább 16 órás képzésben, ezt követően évente legalább 8 órás képzésben való részvételi lehetőséget" kell a munkáltatónak biztosítania a megválasztott munkavédelmi képviselőnek.
 

Konzultáció lehetséges:
Kubinszki Attila
mobil: +36-20-338-0087
email: k.attila@tuzved.hu


A 8 órás munkavédelmi képviselő díja: 20.000.- Ft
A 16 órás munkavédelmi képviselő alapképzésről ide kattintva olvashat.

A tananyag végén a vizsgateszt kitöltése előtt elkérjük személyes és számlázási adatait a tanúsítvány és számla kiállításához. A számlát elektronikusan megküldjük az Ön által megadott e-mail címre, a tanfolyam díjának számlánkra beérkezése után pedig a tanúsítványt az Ön által megadott címre postázzuk.
Előre utalás esetén az elvégezni kívánt képzés díját utalja át (pl.: netbankjában vagy bankfiókjában) számlaszámunkra (amit a Kapcsolat oldalon megtekinthet) a megjegyzés rovatban feltüntetve nevét és az elvégezni kívánt képzés nevét.

Tanúsítványt csak az érvényes adatlappal, valamint 100%-os (13/13) sikerességgel rendelkezőknek állítunk ki a tanfolyam díjának befizetése után!

Ha valamelyik kérdésre nem sikerült helyes választ adni, akkor vissza kell menni ahhoz a tananyag részhez, amelyben a helyes információ található, elsajátítható. A tesztet ismételten ki kell tölteni.

 

Használati útmutató

  1. elméleti oktatás kezdéséhez két út lehetséges:
    • a tartalomjegyzékből (Tartalomjegyzék) kiválasztani az adott fejezetcímet
    • a következő oldal (Következő) kiválasztása,
  2. az első oldal elolvasása (és megtanulása)
  3. az oldalak tetején található nyilakkal az előző (Előző vagy a következő ( Következő ) oldalak megnyitása és megtanulása
  4. a tanulási folyamat végén található a teszt indítása gomb (Teszt), ami a személyes adatok kötelező kitöltésével kezdődik.

Oktatási anyag

Kérdésed van? Segítünk!

Csak előbb kattints ide.