ADR tanfolyam

ADR tanfolyam

ADR tanfolyam
Szakmai továbbképzés

ADR 1.3 fejezet szerinti tanfolyam leírása:

ADR 1.3 fejezet szerinti oktatásunk egyetlen napot vesz igénybe. Az oktatás a vizsga napján kerül lebonyolításra. A képzés végén egy belső ADR vizsgát kell letenni, melyről iskolánk tanúsítványt állít ki. Az oktatásról szóló tanúsítvány a 39/2021 (VII.30) ITM rendeletben meghatározott ideig (2 év) érvényes.

 Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

Érintett szakmák:

  • Hegesztő
  • Klíma szerelő
  • Ezeken kívül kötelező mindenkinek, akik a rendeletben meghatározott tevékenységeket végzik.

Jogszabályi előírás:

387/2021 (VI.30) Korm. rend. ADR mellékletében meghatározottak szerint mindenkinek rendelkeznie kell ilyen tanúsítvánnyal, akik veszélyes árut feladnak szállításra, rakodnak, csomagolnak, vagy kis mennyiségben szállítanak.

Vizsga és bizonyítvány

Vizsga és bizonyítvány

Azoknál a képzéseknél ahol a képzési program előírja, egy házi tudásfelmérésre kerül sor. Ennek sikeres teljesítése után egy tanúsítványt állítunk ki. Ha a képzési program nem írja elő a házi tudásfelmérőt, akkor a tanúsítványt a tanfolyam sikeres elvégzése után kiállítjuk. Ezt követően, ezzel a tanúsítvánnyal már fogadnak a vizsgaközpontok, ahol sikeres vizsga után bizonyítványt kapsz. A vizsgajelentkezéssel kapcsolatos teendőidben intézményünk teljeskörű segítséget nyújt. A vizsga árát a tanfolyam díja nem tartalmazza.

Kérdésed van? Segítünk!

Csak előbb kattints ide.