Hidraulika TÁVOKTATÁS

Hidraulika TÁVOKTATÁS

Hidraulika TÁVOKTATÁS
Szakmai továbbképzés

Képzés célja

Géplakatosok, gépészek, TMK karbantartók, leendő hidraulika szerelők, valamint hidraulika iránt érdeklődők számára elengedhetetlen alapszintű ismeret megszerzésére biztosítunk lehetőséget. Az oktatóprogram felépítése, érthetősége szinte garantálja a sikeres tanfolyamzárást, mely ismeretanyag birtokában lerövidülhet a hidraulikus hibák kiszűrésére fordított időtartam. A távoktatás tanfolyam sikeres elvégzése magabiztosabb munkavégzést tesz lehetővé, valamint további kaput nyit a hidraulika ismeretek mélyebb megismeréséhez az erre fogékonyak számára. Ezt tanfolyam jellegű programjaink biztosítják az érdeklődők felé.

Online elérhető modulok

 1. Alapismeretek (azonosító: HidraulikaTáv1):
  • hidraulikus alapfogalmak, összefüggések, rajzjelek, körfolyamrendszerek
 2. Energia átalakítók (azonosító: HidraulikaTáv2):
  • hidraulikus energiaátalakítók, szivattyúk, motorok, munkahengerek
 3. Szelepek (azonosító: HidraulikaTáv3):
  • elzáró szelepek, útváltók, nyomásszelepek, áramirányítók
 4. Kiszolgáló elemek (azonosító: HidraulikaTáv4):
  • hidroakkumulátor, munkafolyadékok, szűrők, hőcserélők és tartozékok, olajtartály
 5. Üzemeltetés, karbantartás (azonosító: HidraulikaTáv5):
  • tömítések, csővezetékek összekötése, telepítése, hidraulikus berendezések üzembe helyezése, üzemeltetése, karbantartása, hibakeresés

A távoktatás képzés egyes moduljai egymásra épülnek, a korábbi modulokban megismert információk szükségesek az elsajátításukhoz. A tudás fokozatos megszerzésének és további bővítésének elvéből adódóan az egyes szintek kihagyására, átugrására nem tudunk lehetőséget biztosítani. A képzés befejezése után igény esetén lehetőséget biztosítunk egy összefoglaló szóbeli vizsgára telephelyünkön, melynek sikeres teljesítése esetén a tanfolyam sikeres elvégézéséről tanúsítványt állítunk ki.

Tanfolyam díja

Az online tanfolyam díja 15.000.-Ft+ÁFA/modul/fő (bruttó: 19.050.-Ft/modul/fő), mely tartalmazza a tananyagot a távoktatási keretrendszerünkön belül elérhető elektronikus formában valamint a modulzáró vizsgát (a kérdésgyűjteményekből a rendszer által automatikusan, véletlenszerűen összeállított tesztkérdés sorral).

Amennyiben szeretné tudását próbára tenni élőben is és megkapni a tanúsítványt a HidraulikaTáv5 teszt sikeres elvégzése után jelezze ezen igényét részünkre az időpont egyeztetése érdekében. A szóbeli vizsga (azonosító: HidraulikaTávV) díja megegyezik az egyes modulok díjával.

A tanfolyam vagy szóbeli vizsga díjának befizetése: A befizetett tanfolyami és vizsgadíjakról a rendszerbe történő regisztráció során az "Elérhetőségeknél" megadott címre számlát állítunk ki, melyet postai úton juttatunk el a résztvevőnek.

 • átutalással számlaszámunkra (Kapcsolat oldalon megtalálható), a megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a nevét és a kiválasztott modul(ok) azonosítóját
  pl.: "Mókus Mihály HT1-3" vagy "Mókus Mihály HidraulikaTávV"
 • készpénzben telephelyünkön

 

Jelentkezés és a hidraulika távoktatás tanfolyam menete:

 • 0. lépés: Kötelező adatszolgáltatás és nyilatkozat kitöltése
 • 1. lépés: Kérjük regisztráljon az ILIAS rendszerbe IDE kattintva.
  A regisztrációt megerősítő e-mail-t kérjük ellenőrizze a “Spam” mappában is!
  Ha ott találta meg akkor jelölje meg “Nem spam”-ként, hogy a későbbi üzeneteket is mindenképpen megkapja
  .
 • 2. lépés: Regisztráció után a “Taneszköztároló” menüpont alatt megtekinthetőek képzéseink és kérvényezhető az egyes modulokhoz a “Csatlakozás”.
 • 3. lépés: Az elvégezni kívánt modul(ok) díját utalja át (pl.: netbankjában vagy bankfiókjában) számlaszámunkra (amit a Kapcsolat oldalon megtekinthet) megjegyzés rovatban feltüntetve nevét és az elvégezni kívánt modul(ok) azonosítóját:
1. modul: Alapismeretek azonosító: HidraulikaTáv1 díja: 15.000.-Ft+ÁFA (bruttó: 19.050.-Ft)
2. modul: Energia átalakítók azonosító: HidraulikaTáv2 díja: 15.000.-Ft+ÁFA (bruttó: 19.050.-Ft)
3. modul: Szelepek azonosító: HidraulikaTáv3 díja: 15.000.-Ft+ÁFA (bruttó: 19.050.-Ft)
4. modul: Kiszolgáló elemek azonosító: HidraulikaTáv4 díja: 15.000.-Ft+ÁFA (bruttó: 19.050.-Ft)
5. modul: Üzemeltetés, karbantartás azonosító: HidraulikaTáv5 díja: 15.000.-Ft+ÁFA (bruttó: 19.050.-Ft)
Szóbeli vizsga: Szóbeli vizsga azonosító: HidraulikaTávV díja: 15.000.-Ft+ÁFA (bruttó: 19.050.-Ft)

 

 • 4. lépés: A regisztráció során megadott adatai alapján számlát állítunk ki az igényelt tanfolyam(ok) díjáról.
 • 5. lépés: Jóváhagyásra kerül a csatlakozási kérelme és megkezdheti az első tananyag elsajátítását.
 • 6. lépés: A tananyag elsajátítása után a rendszerben lehetősége van az elektronikus vizsgára, aminek a sikeres kitöltése után tovább léphet a következő modulra.
 • 7. lépés: Valamennyi modul elvégzése után lehetőség van a megszerzett tudás szóban történő kiértékeltetésére (előre egyeztetett időpontban).
 • 8. lépés: A szóbeli vizsgát sikeresen teljesítőknek „Tanúsítvány” kerül kiállításra a megszerzett ismeretekről.

Amennyiben bármilyen kérdése van örömmel állunk rendelkezésére az ILIAS rendszerben megtalálható üzenetküldés funkción keresztül is (címzett:HIDRA_oktato).

Távoktatás

Távoktatás formájában zajló tanfolyamaink az ILIAS távoktatási keretrendszerben kerülnek lebonyolításra. Az ILIAS rendszeren belül biztosítunk lehetőséget az egyes modulok tananyagának eléréséhez valamint a tesztek kitöltéséhez és az oktatóval való kapcsolattartáshoz. A keretrendszerbe történő regisztráció után a “Taneszköztároló” menüpont alatt megtekinthetőek képzéseink és kérvényezhető az egyes modulokhoz a “Csatlakozás“. A képzésbe való belépéshez (azaz a tananyag eléréséhez) minden esetben az oktató jóváhagyása szükséges. Az oktató jóváhagyása után a rendszer üzenetet küld Önnek a tanfolyam megkezdésének és a tananyag elsajátításának lehetőségéről.

A regisztrációt megerősítő e-mail-t kérjük ellenőrizze a “Spam” mappában is! Ha ott találta meg akkor jelölje meg “Nem spam”-ként, hogy a későbbi üzeneteket is mindenképpen megkapja.

Köszönjük!

A távoktatási rendszer

Belépés az ILIAS-ba

Regisztráció az ILIAS-ba

A felhasználó által elérhető képzési kategóriák listája A rendszerben található (felhasználó által elérhető) képzési kategóriák/fajták A kiválasztott kategóriában elérhető kurzus(ok) Az egyes kurzosokhoz elérhető lehetőségek, információk,pl.: csatlakozási kérelem Az adott kurzuson belül elérhető tananyag(ok) Az adott tananyaghoz kapcsolódó teszt(ek)

 

A regisztrációt megerősítő e-mail-t kérjük ellenőrizze a “Spam” mappában is!
Ha ott találta meg akkor jelölje meg “Nem spam”-ként, hogy a későbbi üzeneteket is mindenképpen megkapja.

Köszönjük!

Kérdésed van? Segítünk!

Csak előbb kattints ide.