Hírek

Hírek

Anyagvizsgálati mobil vizsgálókocsi

2021-09-13

Innováció a hazai roncsolásmentes anyagvizsgálatban! Cégünk kifejlesztett egy mobil vizsgálókocsit, amely új távlatokat nyit a roncsolásmentes anyagvizsgálat világában! És ilyen platformja már Önnek is lehet! Tájékoztatásért és árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Anyagvizsgálati mobil vizsgálókocsi

A cégünk által kifejlesztett mobil vizsgálókocsi új távlatokat nyit a roncsolásmentes anyagvizsgálat világában! Felszereltsége révén tökéletesen alkalmas fém, műanyag és kompozit alapanyagú termékek roncsolásmentes vizsgálati feladatainak elvégzésére, megfelel a fejlett anyagtechnológiák megújítási igényeinek. A választott berendezések és módszerek alkalmazásával teljeskörű, felületi és térfogati anyagvizsgálati feladatok oldhatók meg, a vizsgált termékek, alkatrészek 100 %-os ellenőrzése biztosított.

A platform mobilitásának köszönhetően az ország bármely területén, nehezebb környezeti körülmények között is képes jelen lenni. A munkához szükséges folyamatos áramellátás helyi villamos hálózatra csatlakozással, áramfejlesztővel, vagy a tetőre szerelt napelemekkel oldható meg. Felnyitható az oldala, így anyagvizsgálattal kapcsolatos oktatásra, demonstrációra, kiállítási tevékenységre is alkalmas.

 

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, további tájékoztatásért és árajánlatért keresse fel velünk a kapcsolatot telefonon (+36-1-426-0349) vagy e-mailben (oktatas@hidra.hu).